Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

faq

Veel gestelde vragenZeker wel,. Nieuwe techniek en effectief werken zijn hierop het antwoord, door via WordPress te werken hoeven wij niet te programmeren of te ontwerpen waardoor de kosten (heel) laag blijven.

Wij gaan uit van templates en de mogelijkheden van dit template, de meeste mogelijkheden zijn hierin aanwezig, en indeling en layout kunnen eenvoudig worden aangepast. binnen de prijs van 29,-/ 49,- is b.v. programmeerwerk & fotobewerking e.a. niet inbegrepen. zijn er zwaardere eisen dan kunnen deze aanpassingen gemaakt worden via een onderhoudsservice of losse offerte.

Deze zijn er niet, en ook niet nodig als je een goed product met goede service levert, u heeft volledige toegang tot de website & bestanden, en kunt mocht u dit wensen de website & domein verplaatsen naar een andere partij mocht u dit wensen, ook qua beheer zijn er geen kunstmatige limieten, geen vreemde voorwaarden of opzegperiodes, of kosten achteraf, wel heeft u alle vrijheid & zekerheid

De kosten zijn eenmalig 29,- of 49,- daarnaast is hosting(ruimte op server voor de website) nodig met koppeling van uw domeinnaam de kosten zijn hiervoor na 3 (gratis) maanden €9,95 per maand, (350mb & 1gb) dit is vergelijkbaar met andere kwaliteits-hosters, verder zijn er geen kosten.

Na aanlevering van al uw materiaal is deze binnen 3 werkdagen aanwezig.

nadat u uw website besteld heeft (betaling via ideal mogelijk) ontvangt u van ons een vragenlijst met alle informatie en vragen welke wij moeten weten voor uw website, deze wordt vervolgens telefonisch even doorgesproken om er zeker van te zijn dat alles op 1 lijn zit. vervolgens zetten we de website op en leggen deze aan u voor ter goedkeuring waarbij u eventuele aanpassingen kunt aangeven. vervolgens ontvangt u alle gegevens voor beheer van de website.

we maken veel websites van heel klein tot groot, maar vaak blijkt dat nadat de website aanwezig is men niet duidelijk heeft wat de beste vervolg stappen zijn. hoe te zorgen voor bezoekers en verkopen. want zonder deze heeft een website geen nut

we proberen periodiek specifiek voor uw website aan te geven waar mogelijkheden en verbeterpunten liggen, aangevuld met algemene relevante informatie

Natuurlijk, dit kan zonder problemen worden overgezet naar WordPressok, we helpen hier graag mee.

We kunnen ook voorzien in een webshop en andere systemen zoals een nieuwsbrief, dit werkt in de meeste gevallen via 1 of meerdere plugins, extra plugins kunnen worden zelf worden opgezet of wij kunnen dit doen voor €45,- per plugin. of dit kan gedaan worden via een onderhoudsservice.

U heeft zelf volledig toegang, afhankelijk van uw kennis kunt u gebruik maken van de wordpress CMS waarmee u even eenvoudig als MS-word uw teksten & afbeeldingen kunt aanpassen. Daarnaast is de CMS voorzien van een drag en drop layout builder, concreet, wit u de layout van een pagina aanpassen dan kan dit eenvoudig door onderdelen te verslepen. tot slot kunt u (mocht u dit willen) met iets meer kennis nagenoeg alle onderdelen aanpassen. en moch u ergens niet uitkomen? we helpen graag.

Zelfs dan zou het beheer systeem geen probleem moeten vormen, maar mocht u de voorkeur geven om eenvoudig uw aanpassingen via mail door te sturen dan is dat mogelijk voor €14,95 per maand. in dit geval heeft u hier totaal geen omkijken meer naar.

U kunt deze eenvoudig zelf invoeren of wij kunnen dit doen voor eenmalig €10,- per pagina.

Neem contact op en we sturen u een overzichtje toe qua de laatste websites voor algemene voorbeelden van werk kunt u ook kijken op onze website remedia.nl

 

 

 

Leave a reply